2018. gada 10. februārī viesnīcas "Park Hotel Latgola" konferenču zālē norisinājās pasākums "Ātrais randiņš ar biznesa mentoru!" Liels paldies lieliskajiem mentoriem: Uģim Krūmiņam, Ievai Lūkinai, Vikai Dubaņevičai, Zaigai Bračai un Gee Ilzei Eriņai par veltīto laiku sarunām ar jauniešiem un dalīšanos pieredzē. Paldies Izglītības pārvaldei un Santai Čeirānei personīgi par sniegto iespēju uzrunāt jauniešus! Paldies arī jauniešiem, kas nenobijās un atnāca uz šo pasākumu.



Pēc sarunām jaunieši atzina, ka šīs diskusijas ar mentoriem lika atskārst daudz būtisku atziņu, kas ir saistītas ne tikai ar uzņēmējdarbību, piemēram, būtiski ir attīstīt sevi, iegūt jaunas zināšanas, arī apgūt valodas, mācīties plānot savu laiku, atrast tās jomas, kas patiesi interesē, tikai prakse spēj pilnveidot tevi un to, ko dari, kā arī būt par cilvēku un būt cilvēkos – tīklošanās (networking) ir pamats ne tikai draugu lokam, bet arī iespēja rast sadarbības partnerus.

Prieks, ka daži no jauniešiem šī pasākuma laikā saprata, cik nozīmīgi ir veidot sev kontaktu loku, pēc diskusijām personīgi uzrunājot mentorus un detalizētāk pārrunājot savas ieceres.