No 2018. gada 23. līdz 25. martam viesu namā “Pinkas” aizritēja JCI Latvia Pavasara akadēmija – ļoti interesantas un piesātinātas 3 apmācību dienas, kas deva neizmērojamu devu pozitīvu emociju un motivācijas gandrīz 50 akadēmijas dalībniekiem. Īpašie lektori Pavasara akadēmijā bija JCI Dānija Nacionālais Prezidents 2018 Jacob Karlshoj Doring. Jacob ne tikai padalījās ar JCI Dānija pieredzi stratēģijas izstrādē, bet arī apmācību dalībniekiem stāstīja par līderību un projektu plānošanas un vadīšanas ABC – kas ir jāņem vērā. Savukārt JCI Eiropas

Viceprezidente 2018 Diana Mardarovici (JCI Rumānija) stāstīja par stratēģijas nozīmi un soļiem, kas ir jāveic, to izstrādājot. Tā kā šogad norisinās darbs pie JCI Latvia stratēģijas plāna 2019. – 2023. gadam izstrādes, tad Pavasara akadēmija bija būtisks atspēriena punkts, lai saprastu, kā biedri redz organizāciju un saskata tās attīstības iespējas. Akadēmija bija pirmais pasākums, ko organizēja janvārī dibinātā Kuldīgas nodaļa, un tas izdevās izcili labs – ikviens akadēmijas laikā jutās kā mājās, pateicoties organizatoru viesmīlībai un atsaucībai. Akadēmijas dalībniekus sasildīja arī tropu ballīte.



Paldies sakām Kuldīgas nodaļai un īpaši Baiba Lange, Krista Jansone un Edmunds Plonis par ieguldīto laiku un pūlēm akadēmijas organizēšanā. Paldies arī JCI Latvia 2018. gada Nacionālajai Prezidentei Jekaterinai Šimei par atbalstu akadēmijas organizēšanā. Pateicības vārdi arī lieliskajiem lektoriem Jacob Karlshoj Doring un Diana Mardarovici, kas padalījās ar savu JCI pieredzi ar citiem biedriem un deva vērtīgus padomus. Un vislielākā pateicība ir akadēmijas dalībniekiem – JCI Latvia biedriem – par aktīvo dalību, par sniegto atbalstu pārējiem dalībniekiem un par pozitīvo enerģiju.