2018. gada 10. aprīlī Ventspils Augstskolā norisinājās “Karjeras Diena 2018”, kas bija pirmais oficiālais pasākums, kurā piedalījās dažas dienas iepriekš dibinātā JCI Ventspils nodaļa. Šī pasākuma mērķis ir iepazīstināt studentus par darba un prakses iespējām uzņēmumos kā Ventspilī un Latvijā, tā arī starptautiska līmeņa organizācijās. Tā ir iespēja iegūt informāciju par aktualitātēm un tendencēm darba tirgū, lai jau rītdien kļūtu par pieprasītu savas jomas jauno speciālistu, līderi un veiksmīgi spētu integrēties darba tirgū.



Nodaļu šajā pasākumā pārstāvēja JCI Ventspils nodaļas 2018. gada prezidente Inga Bērziņa un nodaļas biedrs, JCI Latvia 2018. gada Attīstības viceprezidents, Igors Djačenko. Ar izzinošu un informatīvu prezentāciju par to, kas ir JCI Latvia, ar ko JCI Latvia nodarbojas, kādi ir JCI Ventspils nodaļas plāni jaunu biedru un interesentu iesaistē tika iepazīstināti Ventspils Augstskolas studenti.



Pasākuma laikā tika pasniegta arī Andra Klausa stipendija no mecenāta Mārtiņa Lauvas, kuru šajā gadā saņēma ITF students Aleksis Lurins! Lepojamies ar JCI Ventspils nodaļas biedriem – Kristu Papēdi un Jurģi Pēteri Eglīti, kas savulaik arī ir saņēmuši mecenāta stipendiju. Jaunieši atzīst, ka tas ir nozīmīgs atbalsts jauniem un sava karjeras ceļa vēl tikai pašā sākumā esošiem cilvēkiem, lai ar simbolisku vienreizēju finansiālu atbalstu spētu viņus motivēt sasniegt jaunas virsotnes un vēl neizzinātus horizontus.



JCI Latvia saņēma pateicību no Ventspils Augstskolas Studentu padomes par iesaistīšanos viņu organizētajā pasākumā un vēlējumu uz satikšanos arī nākamajā gadā!