Šogad konferences tēma ir „SADARBĪBA – uzņēmuma VEIKSMES formula”, tādēļ konferencē uzstāsies dažādu nozaru uzņēmējdarbības līderi ar saviem iedvesmojošajiem veiksmes stāstiem, kā arī ir pieaicināti dažādu nozaru profesionāļi, kuri dalīsies ar savām zināšanām par konferences tēmu. Konferences rīkotāji uzskata, ka šobrīd Latvijas uzņēmējdarbības sfērā ir vērojama tendence, ka uzņēmējiem ir dažādas prasmes un lieliski produkti, kuri varētu tapt par ietekmīgām inovācijām un veiksmīgiem biznesiem, bet uzņēmējiem pietrūkst prasme savā starpā sadarboties.



Konferencē ar iedvesmojošiem stāstiem un pieredzi dalīsies:


  • Pēteris Žimants, uzņēmējs, SIA „Pure Chocolate” valdes priekšsēdētājs, Pure Chocolate, Pure Distribution, Purified un "Šokolādes muzejs" daļu īpašnieks. Piedalās pārvaldības procesos visos uzņēmumos, jo tie visi ir saistīti ar šokolādi. Pēdējo 3 gadu laikā radījis gan Pure Distribution, kas ir distribūcijas uzņēmums, kas izplata Pure Chocolate un vēl 15 Latvijas zīmolus Latvijas teritorijā, gan Šokolādes muzeju un restorānu Terasi, kam jau apmeklētāju skaits sasniedzis vairāk nekā 60 000.

  • Mārtiņš Staķis, Itāļu kafijas zīmola “illy” pārstāvis Latvijā un populārās Rīgas kafejnīcas “Innocent Café “saimnieks. Pirms tam bijis Mārketinga direktors uznēmumā Narvesen. Papildus tam Mārtiņš vada raidījumu “Saknes debesīs” LTV1.

  • Toms Ērenpreiss, atsācis un turpina kādreiz Latvijā tik populārā velosipēdu zīmola Ērenpreiss attīstību, uzņēmums saņēmis tādas atzinības kā 1. vietu Sweden Business Awards, 1. vietu PrintArt Awards par savu vizuālo identitāti, 2.vietu Baltic PR Awards par korporatīvo komunikāciju.

  • Oskars Putniņš, infy.me idejas autors. Stāstīs par pirmajiem soļiem IT startup uzņēmuma veidošanā . infy.me ir Latvijas sturtup uzņēmums, kurš nodarbojas ar biznesa aplikāciju izstrādi. infy.me ir izpētījis lielāko daļu Latvijas atbalsta instrumentus, tādus konkursus kā Ideju Kauss, Firmas Noslēpums, Atspēriens, Seed Forum, LatBan un daudzus citus. Ir inkubējies (JIC) Jelgavas biznesa inkubatorā un (ZTI) Zaļo tehnoloģiju inkubatorā.

  • Māra Špicberga,”JARDI”, vadītāja ar vairāk kā 10 gadu praktiska darba pieredzi un karjeras izaugsmi uzņēmumu vadībā gan Latvijas, gan Starptautiskā mēroga loģistikas un tirdzniecības uzņēmumos, iegūstot pieredzi uzņēmumu stratēģijas izveidē un tās īstenošanā, personāla atlasē, komandas izveidē, attīstībā un Motivācijā. Biedrības „Līdere” biedre, mentore.

  • Aldis Alliks, Zvērināts advokāts ar 21 gada stāžu. Zvērinātu advokātu biroja “Alliks un partneri” dibinātājs un vadītājs. Aldis ir Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras, Amerikas Tirdzniecības palātas Latvijā, Kanādas Tirdzniecības palātas Latvijā un Somijas Tirdzniecības palātas Latvijā biedrs. Aldis bijis biedrības JCI Latvia Nacionālais Prezidents 2008.gadā.

  • Lolita Siliņa, ALTUM, kredītprojektu vadītāja, Rīgas reģionālais centrs, stāstīs par ALTUM piedāvājumiem biznesa uzsācējiem.


Konferences moderators – Uģis Krūmiņš, personīgais treneris jeb koučs, pasniedz publisko runu, debašu un moderēšanas prasmju, pārdošanas un komunikācijas treniņus.



Paneļdiskusijas „Kāpēc sadarbība ir labāka par konkurenci” moderators – Arnolds Brūders, „JARDI” partneris un dibinātājs. Biznesa vadības treneris kopš 1998. gada. Viens no aktīvo komandu veidošanas programmu izstrādes un īstenošanas aizsācējiem Latvijā. Sertificēts starptautiski atzīto Inscape Publishing DiSC personiskā uzvedības stila un laika vadības treneris. Pedagoģijas maģistrs.



Vairāk informācija par projektu: www.uzraviens.lv
Dalies
Projektā iesaistītie
Sanda Medne



Projekta vadītāja