No 19. līdz 22. jūnijam Rīga kļūs par starptautiskās organizācijas Junior Chamber International (JCI) Eiropas galvaspilsētu, uzņemot vairāk nekā 1200 dalībnieku no visas pasaules nozīmīgākajā reģiona pasākumā – JCI Eiropas konferencē 2018.



Konference tiek rīkota ar plašu skatu nākotnē, lai, pārkāpjot Latvijas simtgades slieksni, arī Latvijas uzņēmēji kļūtu par līderiem pasaules tirgū, attīstītu savas biznesa iespējas starptautiskajā vidē un veicinātu Latvijas uzņēmējdarbības izaugsmi. Konferenci organizē nacionālā organizācija JCI Latvia, aicinot tās dalībniekus iepazīt aktualitātes biznesa vidē, izzināt iespējas attīstīt uzņēmējdarbību Latvijā, kā arī pats būtiskākais – dibināt nozīmīgus starptautiskus kontaktus.



JCI Eiropas konferences 2018 direktors Andris Urbāns: “Mūsu mērķis ir iepazīstināt ārvalstu viesus, kas ir starptautiskās organizācijas JCI biedri no Eiropas nacionālajām organizācijām, potenciālos sadarbības partnerus un investorus ar Latvijas biznesa vidi, vienlaikus sniedzot arī iespēju izbaudīt mūsu valsts bagāto kultūras mantojumu. Esam pagodināti organizēt JCI Eiropas konferenci 2018 Latvijas simtgadē, kas ir būtisks pienesums tūrisma nozarei, kā arī uz eksportu vērstajiem pašmāju uzņēmumiem.”



Konferences ietvaros norisināsies dalībvalstu un uzņēmumu izstādes un prezentācijas (Trade-show), nacionālie vakari, tīklošanās pasākumi, apmācības, semināri un biznesa konference. Pasākuma dalībnieki apmeklēs zināmākos Latvijas tūrisma objektus un atpūtas vietas, izgaršos nacionālo virtuvi, kā arī neformālā gaisotne veicinās jaunu biznesa kontaktu rašanos. Ar plašāku konferences programmu var iepazīties šeit.



Paralēli JCI Eiropas konferencei 2018 no 20. līdz 21. jūnijam Radisson Blue Hotel Latvia norisinās arī Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) rīkotais starptautiskais uzņēmējdarbības forums “Atklāj jaunas biznesa iespējas. Atklāj Latviju”. Plašāka informācija par forumu un tā programma pieejama interneta vietnē.



Informācija par preses konference: http://jauns.lv/raksts/bizness/285987-sonedel-riga-klus-par-pasaules-jauno-uznemeju-galvaspilsetu