Aktīvie JCI Kuldīga biedri un vecāki ir sākuši strādāt pie iniciatīvas, kas padarītu Kuldīgu par ģimenēm draudzīgu pilsētu – atvieglotu bērnu vecāku ikdienu un labiekārtotu pilsētvidi. Kā atzīst projekta iniciatori, tad šobrīd Kuldīgā trūkst kvalitatīvu pārtinamo virsmu, barošanas krēslu un autostāvvietu ģimenēm sabiedrībai pieejamās un populārās vietās. Tas ļoti apgrūtina īpaši mazu bērnu vecāku ikdienu pilsētā, tā kā rūpīgi jāplāno pārvietošanās tajā un nepieciešamības gadījumā iespēju nav, kur varētu mazuli pārtīt.



Projekta iniciatori plāno sadarboties ar vietējo pašvaldību, mudinot izveidot ģimeņu autostāvvietas, kā arī izstrādāt īpašu organizāciju atzīšanas un pateicības nozīmīti, ko piešķirtu par labiekārtotu un ģimenei draudzīgu vietu. To papildinātu ar informatīvu kampaņu, izskaidrojiet vietējiem iedzīvotājiem un pilsētas viesiem šo priekšrocību.



Šobrīd tiek izstrādāts prototips pārtinamajai virsmai, ko varētu piedāvāt izvietot dažādās iestādēs. Taču to ražošana un izvietošana prasa finanses. JCI Kuldīga nodaļa būtu pateicīga citu nodaļu biedriem un senatoriem par dalīšanos

ar kontaktiem, kas varētu palīdzēt atbalstīt šīs iniciatīvas īstenošanu dzīvē.