Divas dienas – 20. un 21.jūlijā – Smalininkai, Lietuvā, norisinājās pasākums „Baltic ReFresh”, pulcinot biedrus no Lietuvas, Igaunijas un Latvijas.



Pirmajā vakarā EC2018 COC komanda dalījās savā pieredzē un nodeva zināšanās mūsu kolēģiem no Igaunijas, kuri nākamgad organizē lielāko starptautisko JCI pasākumu – Pasaules kongresu 2019. Pēc notikušās Eiropas Konferences 2018 Rīgā mūsu Baltijas kolēģi ir vēl vairāk iedvesmoti un motivēti, lai radītu īpaši maģisku pieredzi biedriem no visas pasaules. Tika daudz diskutēts un spriests par idejām, ko varētu realizēt pasaules kongresā. Cerēsim, ka organizatoriem tā arī sanāks, un mēs no savas puses labprāt viņus atbalstīsim.



Sestdien un svētdien bija relaksācijas dienas, kad biedriem bija iespēja braukt ar laivām, izpētīt Lietuvas pilsētiņu Smalininkai, baudīt saulaino dienu pie ezera, izvizināties ar riteņiem vai izbraukt ar ātrajiem kartingiem un pamēģināt uzstādīt savu ātruma rekordu.



Sestdienas vakarā Igaunijas atbildīgā viceprezidente Anni Oja un Lietuvas atbildīgā viceprezidente Aušra Paulaiskiene dalījās iespaidos par JCI Japānas akadēmiju, no kuras viņas bija pavisam nesen atgriezušas. Tas bija ļoti iedvesmojoši uzzināt daudz  faktu par Japānas kultūru un mēģināt iztēloties sevi dažādās situācijās.



Paldies visiem biedriem par atsaucību un piedalīšanos!