JCI Ventspils ielūdz uz nodaļas dibināšanas svinībām 2018. gada 7. aprīlī!



Aicinām JCI biedrus, interesentus, senatorus, draugus un sadarbības partnerus pagodināt šo pasākumu ar savu klātbūtni, lai īpašā atmosfērā iemūžinātu nodaļas oficiālo dibināšanu.



Svinības norisināsies viesnīcā „Venta” (Jūras iela 14, Ventspils).

Svinību sākums plkst. 19:00, ierašanās no plkst. 18:00.



Vakara programma: oficiālā daļa ar uzrunām, nodaļas dibināšanas sēdi un apsveikumiem, un saviesīgā daļa ar tīklošanos, gardām uzkodām, dzīvo mūziku no lieliskās grupas "SIMPLY CHARM" un dejām līdz rīta gaismai.

Viesi un viņu draugi būs laipni aicināti uz afterparty, kas norisināsies Tex-Mex Republic (Ganibu iela 14, Ventspils), no 23:30.



Dress code: Semi formal / cocktail



Dalības maksa: 20 EUR (ietver welcome drink, gardu vakara cienastu un foto skaistām atmiņām).



Pieteikšanās svinībām līdz 2018. gada 1. aprīlim, aizpildot reģistrācijas formu šeit: https://goo.gl/forms/0JNyQNoQMMK9c6fx1



Viesnīca “Venta” piedāvā īpašus nosacījumus JCI Ventspils nodaļas dibināšanas svinību viesiem. Viesnīca cenas naktsmītnēm: 45 EUR/personai (SGL) vai 25 EUR/personai (DBL) (cenā iekļautas arī brokastis). Pieejami 12 divvietīgi numuri.



Detalizētāku informāciju par svinībām un izmitināšanu var saņemt, sazinoties ar JCI Ventspils pārstāvjiem Viku Dubaņeviču (29285567, vika@b2bserviss.lv) vai Ingu Bērziņu (28288586, ingaberzina6@inbox.lv).





Uz tikšanos Ventspilī 7. aprīlī!