Būt par līderi ir gods. Vai vēlies par tādu kļūt? Ja jā – tad JCI Latvia organizētā Līderības akadēmija 2021 ir TEV, ja esi mērķtiecīgs un drosmīgs, lai uzzinātu, kā iedvesmot citus, kā virzīt komandu uz panākumiem un vienlaikus mācīties no savas komandas!
2021. gada 22. maijā akadēmijas ietvaros ir paredzēta intensīva programma visas dienas garumā no plkst. 10:00 līdz 21:00 tiešsaistē, ietverot kā astoņas motivējošas prezentācijas un iedvesmas stāstus par līderību četrās perspektīvās, tā arī neformālu tīklošanās pasākumu pēcpusdienā.
Līderības akadēmijas fokuss būs četri izaugsmes virzieni, kas ir arī nozīmīgi, lai attīstītu sevi un kļūtu par līderi un labāku komandas biedru.





PERSONĪGĀ IZAUGSME
Diana Mardarovici (JCI Rumānija). Diānai ir 15 gadu pieredze pārdošanas, mārketinga un starptautiskās attīstības jomā. Ir strādājusi pie simtiem biznesa plānu un attīstības stratēģiju izstrādes. Gadu gaitā Diana ir palīdzējusi klientiem - sākot ar mazām kafejnīcām līdz lieliem nekustamā īpašuma projektiem.
Dmitrijs Kalniņš-Bergs (EMPO Ventures). Dmitrijs ir vadības konsultants un treneris, vairāku mācību programmu un tehniku, publikāciju autors ar vairāk kā 20 gadu pieredzi personības attīstības grupu, biznesa mācību semināru un treniņu vadīšanā organizācijām un vadītāju individuālajā konsultēšanā.









KOPIENAS AKTIVITĀTES
Iluta Kriškijāne (JCI Latvia). Ilutai ir 9 gadu pieredze projektu vadībā, strādājot ar biedrībām, pašvaldībām un uzņēmējiem. Interesē jaunu zināšanu apguve, tā dēļ pievienojās JCI Latgale nodaļai 2013. gadā, maz zinot, kas tā ir par organizāciju, bet tā aizrāva un jau 8 gadus Iluta ir aktīvs biedrs, īstenojot projektus un iniciatīvas, kas ir vērstas uz kopienām.
Ilze More (Biedrība Radi Vidi Pats). Ilze vairāk nekā 6 gadus dzīvo Liepājā, audzina 2 bērnus un darbojas nevalstiskajā organizācijā Radi Vidi Pats. Studējusi žurnālistiku, medijus un rakstniecību, daudz laika veltījusi tieši vides jautājumu komunikācijai ar sabiedrību. Biedrībā Radi Vidi Pats darbojas projektā "Radi Liepāju pats", kura ietvaros izmēģina dažādas metodes, kas palīdzētu iesaistīt liepājniekus demokrātisku dzīves apstākļu veidošanā.




STARPTAUTISKĀ SADARBĪBA
Ilze Augstkalne (JCI Latvia). Bijusi aktīvs JCI biedrs vairāk nekā 15 gadus. Ieņēmusi JCI Latvia Nacionālā prezidenta un JCI starptautiskās valdes viceprezidenta amatus. JCI senators. Profesionāli darbojas kā mārketinga vadītāja nekustamo īpašumu uzņēmumā STATS un partnere uztura farmakoloģijas uzņēmumā ZinZino. 3 bērnu mamma.
Elīna Miķelsone (Ideju un inovāciju institūts). Zinātņu doktors, MBA, PostDoc. Inovāciju un ideju vadības lektore un konsultante, biedrības Ideju un inovāciju institūts valdes priekšsēdētāja. Elīnas visas dzīves jomas saistītas ar inovācijām un ideju vadību – akadēmiskā, profesionālā un personīgā līmenī. Regulāri uzstājas kā referente dažādās starptautiskās zinātniskās konferencēs un publicē rakstus zinātniskajos izdevumos. Profesionāli vairāk nekā 10 gadus guvusi pieredzi vadošos amatos.




BIZNESS UN UZŅĒMĒJDARBĪBA
Manuela Weber (JCI Vācija). Ir JCI Vācija biedrs kopš 2013.gada. Tā ir organizācija ar ļoti spēcīgu biznesa fokusu. Profesionālajā jomā Manuela 8 gadus strādā ar maziem un vidējiem IT uzņēmumiem, kas nodrošina IT risinājumus klientu saziņai un analīzei, palīdzot tos attīstīt. Akadēmijā Manuela stāstīs par iespējām, ko organizācija JCI var sniegt saviem biedriem kā nacionāla līmeņa vai starptautisks biznesa tīkls, apmācības par biznesu un līderību, tā arī uzņēmuma atpazīstamības veicināšana.
Ņikita Kazakevičs (LIAA Jelgavas biznesa inkubators). Ņikita ir absolvējis Orhūsas Biznesa akadēmiju. Tur viņa izveidotais medicīnas tehnoloģiju uzņēmums LifeSync IVS tika apbalvots kā viens no novatoriskākajiem jaunizveidotajiem uzņēmumiem Dānijā 2014. gadā pēc VIA universitātes kritērijiem. Pašlaik ir Jelgavas biznesa inkubatora vadītājs, pieņemot stratēģiskus lēmumus,  kā arī nodrošinot datu pārvaldību, datu analīzi un citus  darbus vienā no 13 biznesa inkubatoriem izveidotajā tīklā Latvijā. 




Akadēmija norisināsies latviešu un angļu valodā.
Dalības maksa: 20.00 EUR.
Reģistrācija akadēmijai ir atvērta līdz 18.maijam. Saite uz reģistrāciju šeit: https://ej.uz/JCILideribasAkademija2021
Reģistrētajiem dalībniekiem tiks nosūtīts links, lai pieslēgtos tiešsaistes Līderības akadēmijai 2021, 21. maijā uz norādīto e-pasta adresi.
Informācijai:
JCI Latvia Līderības akadēmijas 2021 projekta vadītāja Eviju Baravika,
Tālr. Nr. +371 20075107, e-pasts: evijabaravika@gmail.com