Drosme. Uzdrīkstēšanās. Neatlaidība. Šie ir atslēgas vārdi, kas raksturo mūsu 2020.gada rudeni. Turklāt, raugoties uz situāciju valstī, Eiropā un pasaulē, šis ir īstais laiks, kad šos vārdus pieņemt arī par saviem ceļa rādītājiem.
13.oktobrī tikāmies JCI Latvia rīkotajā diskusijā “Kā organizēt PR kampaņas pasākumiem par līderību?”. Diskusijā piedalījās Olga Kazaka, “Pirmās PR grāmatas” autore, Kārlis Kivlenieks, LU studentu Biznesa Inkubators vadītājs, Arsenijs Sergejevs, programmas Go Beyond vadītājs, un Iluta Kriškijāne, JCI Latvia Nacionālā prezidente.
Arī mēs, turpinot SPIIKIIZI aizsākto sarunu un līdera kodu meklējot, uzdodam jautājumus, kādām īpašībām jāpiemīt cilvēkam, kurš spēj iedvesmot gan sevi, gan apkārtējos. Tāpat meklējam atbildes, kas ir notikumi vai varbūt pat pārdzīvojumi, kas šodienas līderus ir veidojuši par cilvēkiem, kādi tie ir šodien.
Tā mēs 13.oktobra vakarā runājām par to, ka viena no mūsu lielākajām, ja ne pati lielākā investīcija ir personīgais tēls, ko veidojam; tāpat secinājām, ka reizēm, lai saprastu, ko savā dzīvē vēlamies, ir vienkārši jāizmēģina viss un jāatrod tas, kas ir Tavs. Galvenais - ticēt sev, savai drosmei un spēkam, jo tad jau arī viss izdosies!
Ir pieejams 13.oktobra diskusijas ieraksts. Viennozīmīgi iesakām to noklausīties, jo tur noteikti katrs atradīs kādu atziņu sev, turklāt arī ieteikumi, kā organizēt PR kampaņas saviem izaugsmei vētītajiem pasākumiem, tur ir dzirdami. Paldies tiem, kuri skatījās tiešraidi! Ierakstu iespējams noklausīties šeit.
Tiekamies nākamajās diskusijās!