Nurme Brewery sākās ar pirmo alu, kas tika uzvārīts garāžā pirms četriem gadiem, bet jau toreiz kvalitāte un augstvērtīgs rezultāts bija ideāli, kuriem sekot.
Dienām, nedēļām un gadiem ritot, čigānu brūzis ir daudz piedzīvojis, tostarp vairākas tonnas alus izlējis, jo, lai arī eksperimentēt un dzīvei un alum piemest kādu šķipsnu dulluma viņiem patīk, cilvēkiem produktu, par kura kvalitāti Nurme Brewery komanda nav pārliecināta, tie piedāvāt nav gatavi.
Tāpat Nurme Brewery ikdienā daudz domā par savām vērtībām, no kurām galvenās ir citam citu atbalstīt un veidot foršu vidi, kur būt, sadarboties un pastāvēt līdzās.
Par vērtībām, sadarbību, sava darba kvalitāti, labumu sabiedrībai un savējo atbalstu bija vakardienas stāsts. Balstoties uz šo, var celt un attīstīt biznesu un vienlaicīgi iedvesmot un palīdzēt tiem, kas apkārt.
Paldies Nurme Brewery, ka izstāstījāt savu stāstu, dalījāties pieredzē un atbildējāt uz daudzajiem jautājumiem. Paldies visiem, kas vakardienas pasākumu apmeklēja klātienē! Paldies tiem, kuri skatījās tiešraidi! Ierakstu iespējams noklausīties šeit!
Tiekamies jau pavisam drīz nākamajos JCI Latvia šoruden rīkotajos diskusiju vakaros, tāpat kā priecāsimies visus satikt JCI Latvia Līderības akadēmija 2020! Un atgādinām, ka vēl aizvien norisinās Nurme Brewery kopfinansēšanas kampaņa, un lai arī mazais finansiālais mērķis ir sasniegts, tas nebūt nav pietiekami, lai Vagonu ielas alus darītava vērtu savas durvis, tāpēc ja varam, tad atbalstām kampaņu: https://www.ulule.com/nurme-breweryandtaproom-in-riga/