12.septembrī Daugavpilī aizritēja JCI Latvia Nacionālais kongress. Tā laikā tika ievēlēta 2021.gada Nacionālā valde - Nacionālais prezidents Jānis Liepiņš, Atbildīgā Viceprezidente Elvīra Laizāne, Iepriekšējā gada prezidente Iluta Kriškijāne, mantzine Sandra Gudrīte un ģenerālsekretāre Olga Siliņa. Novēlam izturību un lielus panākumus kopīgi strādājot 2021.gadā! Sveicam arī Jekaterinu Šimi, kas, pateicībā par ieguldīto laiku un darbu JCI Latvia attīstībā, pievienojās mūsu senatoru pulkam.
Bija patiess prieks satikt JCI Latvia biedrus, interesentus, senatorus un draugus no JCI Igaunijas, Lietuvas un Krievijas. Sakām paldies lieliskajiem treneriem Marikai Rudzītei-Griķei un Uģim Krūmiņam par dalīšanos savos pieredzes stāstos. Pateicība arī JCI Latvia Senāta prezidentam Gvido Smiltiņam par senatoru programmas nodrošināšanu, Mārim Krastiņam par jestru noskaņu GALA pasākumā, DJ Wii par mūziku, Daugavpils Ezītis miglā un Jānim Priedem par gardajām maltītēm kongresa dalībniekiem, Aleksejam Rutkovskim un Sergejam Sokolovam par brīnišķīgajām fotogrāfijām, lielajiem un mazajiem darba rūķiem, kas palīdzēja dekorēt pasākuma norises vietu, kā arī JCI Latgale nodaļai par viesmīlīgo uzņemšanu!
On September 12, 2020 JCI Latvia National Convention took place in Daugavpils. JCI Latvia was honored to receive video greetings from our international Vicepresident Ana Nikolova from JCI Bulgaria, our Secretary General Kevin Hin from JCI Monaco. We were happy to meet our friends from JCI Lithuania and JCI Russia, as well as from JCI Estonia. And big thanks to our Nordic National presidents for being present (even though through videos) to greet our National President 2021 during the GALA.