Šoruden JCI Latvia rīko 5 diskusiju ciklu par drosmi, uzdrīkstēšanos un neatladību.
Pirmais diskusiju vakars savas durvis apmeklētājiem vērs jau otrdien, 29.septembrī, plkst. 19.00kad sarunā par līderību tiksimies ar “Nurme Brewery” saimnieku Mareku Ezerkalnu.
“Nurme Brewery” ir ceļojošais jeb čigānu brūzis, kas savas pastāvēšanas 4 gados ir izveidojis vairāk nekā 60 dažādus alus veidus un savu produkciju mācējuši virzīt kā vietējā, tā arī eksporta tirgos. Tāpēc šī diskusija īpaši vērtīga būs tiem, kuri mēdz attaisnoties, ka “ja vien man būtu resursi, tad gan es darītu”, jo Mareks pastāstīs, kā strādāt ar to, kas ir, turklāt virzīties uz nosprausto mērķi tikpat veiksmīgi, ja ne pat veiksmīgāk. “Nurme Brewery” biznesa attīstības stāsts ir ļoti interesants visos tā posmos, arī šobrīd, kad komanda sevi jau ir pierādījusi un gatava nākamajam līmenim. Tieši šobrīd norisinās “Nurme Brewery” kopfinansēšanas kampaņa, kurā jau pirmās nedēļas laikā tika savākts nospraustais finansiālais mērķis. Iespaidīgi, vai ne? Arī par to, kā sagatavoties šādai kampaņai un to tik veiksmīgi realizēt, Mareks Ezerkalns stāstīs otrdien.
"Nurme Brewery" stāsts ir ne tikai par biznesu, bet arī par to, kā ticēt sev, savai komandai un savas apkārtnes potenciālam.
Reģistrācija diskusijai pieejama šeit: https://forms.gle/jALk6Y9TxN7dGJpK6