Lieki teikt, ka šis ir viens interesants gads. Tik daudz jauna, negaidīta un dzīves ierasto tempu tik straujiem soļiem mainoša neesam sen vai pat nekad piedzīvojuši.
Un lūk, iemācīties būt un turklāt baudīt šo piedzīvojumu ir tā īstā dzīves garša jeb, kā mēs teiktu, īstā un vienīgā ķirsīšu sulīgi saldā garša!
Garšīgs šis gads ir ļoti! Tāpat arī plānošanas izaicinājumiem bagāts. Tāpēc arī mūsu Rīgas ķirsīši kā tādi ceļojošie mohihāņi tiek bīdīti un pārbīdīti. Sākotnēji plānoti maijā, tad augustā, septembrī...līdz secinājām, ka Rīgas ķirsīši lai paliek 2021.gada pavasarim, savukārt Rīgas ķirbīšos tiksimies jau šī gada 31.oktobrī.
Orientēšanās pasākums “Rīgas ķirbīši” notiks 2020.gada 31.oktobrī. Dalībnieki ir aicināti veidot komandas 5 cilvēku sastāvā, lai pavadītu sestdienu, aktīvi iepazīstot Rīgu un mūsu vietējos uzņēmumus, iniciatīvas un projektus. Būs kartes, būs kontrolpunkti, būs uzdevumi, un līksms un azartisks gars arī būs. Iepazīsim pilsētu, risināsim āķīgus uzdevumus un pats galvenais - baudīsim brīvdienu kopā ar sev tuvajiem un mīļajiem! Tiekamies Rīgas ķirbīšos!

Komandu Rīgas Ķirbīšiem var reģistrēt šeit:
https://forms.gle/qSJ5TTNzXSoQmrXJ7