JCI Ziemeļvalstu līderības akadēmija (Nordic akadēmija), kas šogad norisinājās Igaunijā no 13. līdz 16. augustam. Tās bija 3 dienu intensīvas apmācības 4 izcilu treneru vadībā. JCI Nordic akadēmijā piedalījās Nordic grupas pārstāvji no Igaunijas, Lietuvas, Dānijas, Somijas un Norvēģijas, kā arī, tā bija lieliska iespēja arī trim JCI Latvia biedriem – Sandrai Gudrītei un Evijai Baravikai no JCI Riga GO! nodaļas un un Kristīnai Pukstai no JCI Rīga nodaļas – uzzināt vairāk par starptautiskās organizācijas JCI vēsturi, struktūru, noteiktajiem mērķiem un rīcības plāniem, kā arī iepazīt citu valstu pieredzi dažādu iniciatīvu īstenošanā.

Kā atzīst Sandra Gurīte: "Dalība akadēmijā deva jaunu skatu un iedvesmu turpināt aktīvi darboties un pilnveidot sevi JCI Latvia. Apmācībās, ko vadīja zinoši un pieredzējuši treneri, ieguvu zināšanas par līderību un organizācijas vadību, tāpat dažādi komandas saliedēšanas uzdevumi parādīja praktiskus piemērus, ko nozīmē būt labam līderim. Šajā akadēmijā iepazinos ar fantastiskiem cilvēkiem no Ziemeļvalstīm, kuri kļuvuši par labiem draugiem. Bija ļoti interesanti dzirdēt projektus un piemērus citu valstu un dalībnieku personīgajām pieredzēm, kas man deva jaunas projektu idejas, ko varētu īstenot JCI Latvia ietvaros un/vai kopā ar citām Nordic JCI organizācijām. Paldies JCI Latvia par doto iespēju piedalīties šajā JCI līderības akadēmijā."

Kā atzīst Evija Baravika: "Ja vēlies sajust un izbaudīt Nordic garu, tad JCI Nordic akadēmija ir īstā vieta, kurp doties! Iedvesma, cits skatījums, daudz labu un kreatīvu padomu no treneriem, personīgā izaugsme, jaunas zināšanas gan par JCI starptautisko vidi, gan citu valstu projektiem un panākumiem. Protams - arī daudz jaunu draugu!"

Kā atzīst Kristīna Puksta: "Akadēmija parādīja, cik svarīgi ir sadarboties, jo kopā esam spēks. Akadēmijas ietvaros ir radušās jaunas kopīgu projektu idejas, ko turpmāk ceram attīstīt, piemēram, veidot jaunus twinning projektus, veicinot sadarbību ar citu nacionālo organizāciju nodaļām. Esmu motivēta un iedvesmota. Ir iegūti jauni draugi, jaunas zināšanas un darba spars!"

#bebetter #NordicPower