Par spīti ārkārtas situācijai, kuras dēļ esam spiesti strādāt attālināti, palikt mājās un atteikties no ikdienas rutīnas, tomēr tieši šobrīd kvalitatīvas starptautisko apmācību iespējas tiešsaistē, ko piedāvā dažādas JCI nacionālās organizācijas, ir kļuvušas sasniedzamākas ārpus robežām, atvērtākas un kvalitatīvākas.
Arī JCI Latvia biedri un senatori šo laiku izmanto lietderīgi, piedaloties rīkotajās tiešsaistes sesijās. Īpaši aktīvi ir JCI Rīga nodaļas biedri. Pēdējos mēnešos nodaļas biedri ir piedalījušies publiskās runas apmācībās, JCI tiešsaistes hakatonā, apmācībās par attālinātā darba iespējam un 2 biedri – Laima Kamzola un Oļesja Meteļica – ir TOP 5 dalībnieku sarakstā, kas ir noskrējuši daļu no 1070 km, atbalstot JCI Nottingham iniciatīvu, neaizmirstot par fiziskajām aktivitātēm pašizolācijas laikā.
Aicinām izpētīt JCI starptautiskās iespējas un vidi, apmeklējot apmācības, pieredzes sesijas, kopīgas kafijas pauzes un pat hakatonus tiešsaistē.
“Iespēju piektdienas” (Opportunity Friday) sarunas par būtiskām tēmām šeit: https://www.facebook.com/groups/637239617099283/
Informāciju par JCI Eiropa iniciatīvām meklē šeit: https://www.facebook.com/jcieurope/
Informāciju par starptautiskās JCI organizācijas piedāvātajām aktivitātēm meklē šeit: https://www.facebook.com/jciwhq/
Brīvbrīžiem aicinām izpētīt platformu e-apmācībām šeit: https://ellerni.jci.lv/