JCI Latgale jau steidz plānot nākamo pasākumu un ar nepacietību gaida brīdi, kad mēs visi – JCI Latvia biedri, senatori, interesenti un draugi – pulcēsies kopā uz neaizmirstamu pasākumu Daugavpilī – JCI Latvia Jaungada balli.

Šoreiz Jaungada balles tēma ir “Apkārt zemeslodei”, ko baudīsim jau 2018. gada 15. decembrī no plkst. 18:00 viesnīcas “Park Hotel Latgola” restorānā “PLAZA” Daugavpilī!

Arī šogad aicinām balles dalībniekus sagādāt mazu dāvaniņu sev līdzi, ar ko pārsteigt pārējos dalībniekus vakara gaitā. Lai vakars būtu jestrāks – nodaļas tiek aicinātas arī sagatavot kādu priekšnesumu, apspēlējot tajā balles tēmu “Apkārt zemeslodei!”

Dalības maksa ir 20,00 EUR. Tajā ir iekļauts gards vakara cienasts, welcome dzēriens, foto skaistām atmiņām, pasākuma muzikālais noformējums un dažādi citi mazi pārsteigumi!

Dresscode šim vakaram: jebkuras valsts tradicionālais tērps un/vai kostīms, atspoguļojot mūsu piederību starptautiskajam tīklam un tā vienotību!

Reģistrējieties JCI Latvia Jaungada ballei līdz š.g. 8. decembrim, aizpildot pieteikumu šeit: https://ej.uz/jcilatvianewyear2018
(reģistrējies arī tad, ja esi iekš Facebook pasākumā atzīmējis, ka to apmeklēsi :)